maanantai 9. tammikuuta 2012

Kick treenaamassa Hakkilassa

Jeii,

Käytiin jälleen treenaamassa vauviksen kanssa. Haasteellinen paikka treenata tuo Hakkila. Pidän hallista, mutta siellä on ihan kaamea määrä hajuja. Ahne pentu sitäpaitsi paikallistaa kaiken lähestulkoon syömäkelpoisen. Leikkimiseen siis pääsääntöisesti keskitytään. Alkuun ei meinannu millään löytyä tarpeeksi potkua, kun hajut oli niin kivoja. Sittenpä päätin olla Kickille törkeä ja laitoin sen huutamaan seinään kiinni.

Hain Bean autosta ja tehtiin keppien avokulmaan lähetystä, laiska kun olin. :) Hyvä treeni kyllä Beallekin, sillä keppien suuntaisesti oli suora putki ja Bean piti se ignoorata kepeille mentäessä. Ei me kauheasti tehty toistoja. Oli kiva lopettaa onnistumiseen. Jotain superia Beastakin: palkkautui suht ok tennispallolla!!! siis Bea! Etupalkalla! JEAH! :)

No, Kick oli saanut mustasukkaisuutta annoksensa ja oli aika pelastaa mechelse herder hallin seinästä. Ah, sitä rakkauden määrää! :) Leikkiminen olikin yhtäkkiä aivan älyttömän kivaa ja yhdessä olikin sairaan siistii tehdä. Allu tuli vähän sitten loppuun avuksi. Tämä oli eka kerta, kun tehtiin kahta estettä peräkkäin. Me edetään aika hitaasti, mutta erittäin varmasti. Treenattiin sisällä tänään sohvatyynykontaktilla onoffia ja nenukkia. Aivan sikakivasti saatiin jo parin metrin päästä lähestyminen. Samaan syssyyn tuli treenattua paikallaanoloa. Sitä en jaksanut videoida.

Tässä kuitenkin videokoostetta Kick:n hallitreenistä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti