lauantai 14. tammikuuta 2012

Back to basics with Kick

Jaahas, saatiin erinomaisen suoraa palautetta Kickin treenaamisesta. Jätetään agility hautumaan ja keskitytään leikkimiseen ja sitä kautta kierroksien kasvattamiseen. Erinomaista, sillä oma lähestymistapani kierroksien kasvattamiseen taisi olla väärä malin kanssa. Sheltillä se on toiminut suhteellisen hyvin, mutta mali vaatii erilaista treeniä.

Ensimmäiseksi otamme lelun kauniiseen käteen ja menemme ulos leikkimään. Kickin pitäisi saada kierroksia entistä enemmän lelun kanssa. Saatan tarvita apuohjaajaa, mutta eiköhän sellaisia löydy tarpeen vaatiessa. Saan myös suunnata ämpäriostoksille. Ämpäriä tullaan käyttämään lelun nostamiseksi maantasosta. Nyt nenä pystyyn ja iloisin mielin leikkikentälle. Vähän semmoinen siipi maassa -fiilis, mutta onneksi en nyt mitään katastrofaalisen hirveää liene kuitenkaan tehnyt. Lähinnä pääpointtina se, että pentua ei kannata opettaa tekemään agilityä puolilla kierroksilla. Me kuitenkin tahdotaan vain täysillä tehtyjä onnistumisia. Siihenhän kaikki varmasti tähtäävät. Lähestymiskeinoja on tietenkin monia.

Välillä vain meinaa unohtua se, että Kick on vielä tosi nuori ja lapsen tehtävä on leikki. Okei, pisin pätkä, mitä ollaan agihallilla nyt tehty, on ollut tämä: http://www.youtube.com/watch?v=X_HqD_XkCsE&list=UUilIrZaUTcVOxEVmzNyHEjw&index=1&feature=plcp. Että sinänsä ei täysin metsässä olla, vähän ehkä penkan puolella. Ohjeet, jotka saatiin Annickilta Belgiasta, ovat selkeät ja toivotaan, että saadaan kierroksia nousemaan. Eiköhän.

Jahka pentunen heräilee päikkäreiltään, suunnataan ulos pakkaseen -leikkimään! Lisää ajatelmia seuraa varmasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti