lauantai 7. tammikuuta 2012

Heavy training day

Käytiinpä Jounin treeneissä tänään. Oli aikas hiki ja väsy niiden jälkeen, sillä meillä oli kolme tuntia aikaa ja kuusi koirakkoa. Treenasin samalla kyllä sekä Cipun että Kickin, siis Bean lisäksi. Kaikki oli taitavia! Kickillä oli erinomainen draivi ja tehtiin puomin alla olevaa putkea, jonka pää oli vähän käännetty. Neiti osas! Bean treeneistä ratapätkä alempana. Meille haasteellista oli jälleen kerran se, että malttaisin antaa Bean suorittaa hypyt rauhassa. Rimat tulee alas. Pieniä huolimattomuusvirheitä tuli myös.

Ensimmäisellä treenipätkällä alku oli haastava meille, sillä työntö muurille, jonka jälkeen hypyn kautta kolmelle takaakierrolle. Ei siinä sinänsä mitään vaikeaa ole, rytmitys on vain mulla välilä pahasti hakusessa. Loppuosa meni joka kerta virheettä (kepeiltä eteenpäin).

Toisen treenin vaikein juttu oli ehkä pituuden takaaleikkauksen ajoitus. Eikä sekään nyt varsinaisesti vaikea ole. Kaiken kaikkiaan hyvä mieli kyllä treenistä! Ehdottomasti. :) Vitsi, kun sais noi huolimattomuusvirheet vain omasta ohjauksesta pois, niin olis hyvä.... Siinä meillä uuden vuoden lupaus. Nojaa. Virheitä sattuu, pitäis vaan malttaa ohjata este kerrallaan.


Onnistuneita ja hikisiä treenejä myös muille!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti