FI AVA Tytylän Unelma "CINDY"

 s. 22.3.2005

Cindy on erittäin feminiininen ja herkkä neito. Sen suuret kosteat simät katsovat pyytävästi, kun sillä on jotain asiaa. Cindy on varsin helppo koira sekä arjessa että menossa. Agilityssä sen kanssa treenaaminen on ollut helppoa ja mukavaa. Pienenä miinuksena tyypin herkkyys. Toistoja ei voi ihan kauheasti tehdä ilman, että suorituksen vauhti kärsii. Kontaktien opettelu on ollut varsin pitkäjänteistä, mutta nyt homma toimii suhteellisen kivasti. Cindyllä on tehty yhdet pennut, isänä Lundekock's Skip n' Go Naked (13.3.2007). Pentueeseen syntyi viisi ihanaa pentua (2u+3n). Meille jäi ainut merle, Bea. Äitinä Cindy oli aivan verraton. Hoiti hommansa kunnolla! Toinen pentue epäonnistui (i. Nappulavaaran Tuli), sillä kuolivat synnytykseen komplikaatioiden seurauksena. :( Neiti toipui tästä kuitenkin erinomaisesti ja kisakentillekin ollaan palattu. :)

Olemme kokeilleet Cindyn kanssa myös koiratanssin alkeita ja muutakin klikkerileikkimistä. Tyyppi toimii oikein hyvin! Sillä on ihan mieletön into tehdä! Malttaa kuitenkin kivasti myös keskittyä. Cindy palkkautuu kivasti leluillakin, joista mieluisimpia ovat tietty tennispallot. Tätä ollaan hyödynnetty paljon eteenmenoharjoitteissa, sillä myös kuollut lelu on jees! 

Cindyn (ja Bean) mielestä kurret ja puput on myös tosi jees (omistajalla osasyy tähän), joten pimeällä ei ihan autoteiden lähellä vapaana liikuskella, sillä jos pitkäkorva yllättää, son menoo sit! Ainiin, Cindyn turkissa ei ole mitään vikaa, se vain ajellaan kesäisin aina "agilitykuosiin."
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti