maanantai 16. tammikuuta 2017

Vuoden ekoja kisoja 2017

Heipparallaa,


Me aloitettiin kisavuosi 7.1. Janakkalassa neljän radan voimin. Oma kunto on ollut ehkä huonoin ever, mutta kyllä se tästä suuntaa huikeesti ylöspäin. Joulukuu meni flunssassa ja muutenkin oon ihan plösähtänyt. Mutta nyt se on takanapäin, sekin herkuttelu ja plösöttely. "tiäpäin, sano mummo lumessa!"


Janakkalassa oli paljon hyvää tekemistä ja muutamia tosi nättejä onnistumisia ja sitten taas vähäsen rumia juoksareita A:lla ja huonoja puomeja. Rimojakin tippui ja parit varaslähdöt. Heikompi masentuis. Mä en onneksi osaa niin vakavasti näitä asioita ottaa. Oli hurjan hauskaa nähdä Emmaa ja poitsuja! <3 Kick pääsi riekkumaan sen kundikavereiden kanssa ja leikkimään aitoa Malinoissia. Tai no, tukkamalinoissia.
Tässä videokooste kaikista radoista.
Viime viikonloppu menikin omissa I-HAH:n kisoissa. Lauantaina kisattiin ja sunnuntaina olin vekottimena (vastaava koetoimitsija). Kolme rataa, olin tosi tyytyväinen kaikkien ratojen alkuihin. Ekalla radalla puomi oli mainio, yhtään rataa ei varastettu, vaikka yritystä olikin ja "vähän" paineistumista. Juoksari-A:t oli molemmilla agiradoilla aivan huikeat! Liikuin itse pääsääntöisesti suht ok:sti. Hypärillä tuli esteiden ohituksia parissa kohtaa. Siis WHAT?! Mä unohdin koirani, kun juoksin vaan. Eipä oo hetkeen käynyt noin meikäläiselle. Sorgen vaan Kickster. <3


Tämän viikon vapaatreeniaiheena:


- Kontaktit (keinu oli myös molemmilla radoilla aivan suoraan sanottuna.. No, huono ja hätiköity
- niistojen vahvistus
Siinäpä siis treeniä meille. Videokoosteet tulee myöhemmin omista kisoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti