keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Vihdoinkin kunnollista aksaa

Jeps,

Eli meidän agilityn hiljaiselo loppui nyt. Tai oikeastaan viime viikolla, kun ulkokausi alkoi ja Kickillä on vihdoin ryhmäpaikka sellaisessa ryhmässä, jossa on koutsi (meillä on niin hieno diili, että saatiin Tuija Hyvättinen meidän ryhmälle touko-kesäkuulle!). Hyviä treenejä ja oppimista siis luvassa ja jospa tässä välistä saisi videoitakin aikaan…

Viime tiistaina oli helpohko luukutustreeni, joka meni ihan kivasti.

Omaa huolellisuutta vaan kehiin ja lisää irtoamista. Omat esteethän meillä on likkaporukalla tekeillä, niitä odotellessa! :) Sunnuntaille päästiinkin sitten Satun ja Java-sheltin kaverina Turkuun Jaakon jaetulle yksärille. Ai, että mitkä treenit!! Tässä Satun kooste meistä:
https://www.youtube.com/watch?v=QarbSyLruAU&feature=youtu.be Me saatiin pääläksynä mun käskytyksen vähentämistä ja itsenäisyyttä toki, sekä persjätöt. Niissä mun pää kääntyy vikana, vaiks sen pitäs kääntyä ekana. Greit. :D Ihan mahtitreenit oli ja tykkäsin! Kehuja sain erityisesti Kickin käännöksistä.

Ja eilen oli Tuijan treenit. Vaikea kohta oli oikeestaan meille keppien jälkeinen takaakiertohässäkkä, joka tehtiin takaakierto-takaakiertovalssi ja takaakiertopersjättö. :) Kiirus tuli, kun lähetin tokaan kiertoon ehkä hieman väärään kulmaan, joten irrotus meni liian lähelle hyppyä. Tästä johtuen myökkäsin seuraavasta takaakiertopersjätöstä… :) A:n kontaktista ollaan edelleen hiljaa, kun en oikein itsekään tiedä, että pitäskö lähteä siihen juoksuA proggikseen. No, eniweis. Treeni oli oikein meille sopiva ja tuota päätykohtaa pitääkin treenata kotona (kunhan saa esteet kuosiin). Oman liikkeen mukana kun tuo elikko liikkuu ja sitä itsenäisyyttä pitäis saada vielä huikeasti enemmän lisää. No, vähän kerrallaan! Kivaa oli sateesta huolimatta! :)


Ainiin, terveellä koiralla on aika jees kisata! ;) Lonkat Kennelliiton mukaan B/B, silmät ok, kyynäreet 0/0, samoin polvet 0/0. Selkä kuvattiin epävirallisesti ja Lotta Axelssonin syynäämänä selkä kuosissa. JES! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti