perjantai 23. toukokuuta 2014

Rytmitystä ja painonsiirtoja

Tiistaisissa treeneissä taas meinasi lähettävän jalan painonsiirto olla haastava, tänään kisoissa mulla oli jalat väärinpäin. :D Ei oo iisiä, vaikka kivaa onkin! Käytiin siis tänään pari starttia Kotkassa iltakisoissa Siimeksen Pertin radoilla. Haastavilta tuntui näin pitkän kisatauon jälkeen (meidän kisaura ei juuri ikinä pääse starttaamaan kunnolla ainaisten taukojen takia). Rutiinin puute näkyi myös mun jäykkyytenä ja rytmitykset, ennakointi ja kunnollinen liike puuttuivat täysin. Molemmilta radoilta yksi rima alas ja pieniä mokia, joista hyllyt.

Ekalla radalla Koo tuli ohi kolmosesteestä, kun en katsonut, missä se menee. Pelkäsin vaan sen menevän A:lle. Keinulle se meni niin lujaa, että en kerinnyt sitä kunnolla viemään oikeaan putkenpäähän, josta hylky. Loppurata meni ihan ok, yks rima alas. Joo.

Tokalla radalla sain sit kivan vekin kakkoselle, mutta kolmoselle en jostain syystä saanut tehtyä minkäänlaista ennakoivaa valssia. Meni siis onkimiseksi ja huuteluksi. Ennen A:ta oli hyppy haasteellisessa kulmassa, minä perässä, jonka seurauksena oma sijoitus veti koiraa hypyn jälkeen mua kohti, vaikka olis pitäny mennä toiseen suuntaan. Kick näppäränä kääntyikin kannoillaan ja hyppäs hypyn takaspäin -> hyl. Loppuradalla sain tsempin päälle ja tein jopa aika siistin sokkarin! WOUDE! Kerrankin aloitin sitä riittävän ajoissa ja se onnistui! Kisaradalla! :D JEE.
Tässä videtsiooni:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti