tiistai 5. helmikuuta 2013

Agilityä ja aimo annos hyvää fiilistä, kiitos!

Heip,

Tänään oli Bean treenit ja koutsivuorossa oli Jade. Allaoleva rata siis vuorossa. Tehtiin Bean kanssa parit nollat ja päätettiin jättää se siihen. Lopun aikaa sain treenata ruskeaa hörökorvaani, Kicksteriä.
5.2.2013 treenit by Jade/Ville
Kokeilin Bean kanssa tuohon 7-9 esteelle paria juttua, ensin valssaamalla tuolta pussin puolelta 7 ja sit vaan luukutusta niin, että 9-11 takaaleikaten. Ihan ok toimi. Koklasin myös 7-9 siten, että juoksin putkien puolta ja tein persjätön 8-9 väliin ja 9-10 valssi, 10-11 takaaleikkaus ja se oli ehdottomasti magein ratkasu. Koklasin pussin jälkeiselle hypylle sekä niistopersjättöä että itsen ympäri pyöritystä. Bealle sopii vaan toi ympäri pyöriminen, niistosokkarissa mun vauhti pysähtyy. Kyse ei ole isosta erosta, mutta jotenkin me toimitaan noissa parhaiten yhdessä. Bean kontaktit on nyt semmoiset semijuoksut, olkoot! Kuha ei ala loikkimaan. Kamala, kun kuulostan huithapelilta...

Kicksterin kanssa tehtiin alku, koklattiin, nähtiin ja stiplattiin kepit ( 10 keppiä ois menny ilman ohjureita, mutta ei nyt niihin puututtu. Ne pitää treenaa itekseen kuosiin, kuten tehdäänkin). Sit tein 7-9 ihan valssilla pussin puolella liikkuen. Palkattiin 10 esteelle takaaleikkaus. Koklattiin myös 7-9 sokkarilla 8-9 väliin, enkä ois ikinä uskonu, että mun pieni kengurunpoikanen osaa sellaiseenkin räpellykseen lähteä mukaan! Kerran se kiers 8 esteen, kun en tarpeeks kääntäny olkapäätä, mut sit seuraavaan lähti heti! Palkattiin myös toinen kerta 10 takaaleikkaus. Sit otettiin ihan 9-19 ratana niin, että takaaleikkaus tuli 10-11 väliin sekä 11-12 välille. Pussin jälkeisen elämän hoidin ympäripyörittämällä ja tajusin, ettei Kick oo ehkä treenannu semmosta koskaan, niinpä 15 rima lensi ja kauas! Hehhe, ei se nyt ollu iso ongelma, sillä saatiin se pois laskien 9-19 virheettä ja kivasti tehtyä. Jopa rengas osana rataa, tosta noin vaan! Ja kontaktit oli nätskät onoffit. A:lla ehkä snadisti himmas. 

Huomenna on Kicksterin treenit Juhan Agiakatemialla, joten ootan kyllä kovasti! Kickin kanssa on nykyisin oikeasti ihan mahtavaa treenata! En enää samalla lailla jännitä sitä, että mitä jos se lähtee jonnekin tai mitä jos. EI, vaan meillä on yhdessä kivaa! 

Jäähdyttely on tärkeää treenin jälkeen!

Nyt unille. Kauniita uneja kaikille ja treeni-intoa!

-helzy-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti