lauantai 10. joulukuuta 2011

Itsenäisyyspäivän kisat Kirkkonummella, pitkä päivä!

Päätettiin lähteä sosialisoimaan sinisten tyyppien kanssa Kirkkikselle itsenäisyyspäivän kunniaksi. Siellä oli valtaisat epikset. Ihan hirmuusti porukkaa, mutta kivaahan se oli nähdä kavereita! Sinne tulivat myös Sari ja Ramses. Saatiin sitten odotella omaa vuoroa useampi tunti, mutta kyllähän se aika siinä kuitenkin kului pikkuhiljaa :D 
Oltiin oltu mestoilla about 4h ennenkuin Cindyn vuoro tuli. Tehtiin suht ok nolla. Toisella kierroksella tehtiin kai myös nolla, mutta seisotin puomin kontaktilla, koska eka puomi meni vähän juostessa. Ei ole vielä neidin kunto entisellään, vaikka lähdöt sujuvatkin nyt vähän räjähtävämmällä voimalla. Se on saanut nyt vähän turhan paljon massaa, aka läskiä... Pienensin sen ruoka-annoksia nyt ja lisätään liikuntaa. Silti tällä ratasuorituksella sijalle 3!! Startteja tais olla minikisaavissa 50 ja 60 välissä.

Bean ratoja en saanut nauhalle. Tehtiin senkin kanssa kaksi yrittämää. Ekalla radalla pakka hajosi ihan totaalisesti, mutta kontaktit oli ok. Minä en vienyt sitä esteille ja olin muutenkin ihan hukassa itseni kanssa. Tokalle radalle tsemppasin ja kaikki menikin aivan buenosti, tokavikalle esteelle asti. Loppusuoralla tokavikana esteenä suora putki ja minä ääliö juoksin sisäpuolta!!! Radalla oltiin aikaisemmin menty suorasta putkesta vasemmalle, kepeille. Bea tietysti "kilttinä" tiesi minne mennään: KEPEILLE tietty. Heidaa... Joo, no, ei se mitään, näistä ei voi kuin oppia taas. No, elämä on. Bea on silti kiva. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti