keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Treenailua ja naksuilua

Heippa vaan,

Tässä onkin hurahtanut nyt kaksi viikkoa siitä, kun tuo erirotuinen muutti meille. Hauskaa on ollut! Yllättävänkin iisisti tuo integroitui shelttiporukkaan. Homma siis toimii. Ollaan naksuteltu Kickin kanssa erilaisia temppuja, kuten peruuttamista, istumista (kaduttaa, että opetin sen sille ensimmäisenä, kun se pieni tarjoaa sitä nyt aina! Murr), nenäkosketusta, takajalkojen targetointia, etujalkojen targetointia jne. Tämmöstä pientä aktivointia. :) Kivaa, kun se alkaa itse ajattelemaan! Pitkäpinnainen saa vain tietty olla. Itsellä se ei ole mikään vahvimpia piirteitä, mutta kyllä se tästä.

Käytiin eilen treenaamassa Bean kanssa hypyptekniikkaa Vapun tunnilla Sporttarilla ja sit vielä raju rykäisy Juhan treeneissä. Ehkäpä hieman turhan paljon tuli, mutta hyvin jaksettiin. Hyppytekniikassa B on kehittynyt, vaikkei kauheasti olla keritty edes toistoja tekemään. Hyvä fiilis silti! Juhan treeneissä taas tuli läksynä:

  • takakierrossa hypyn hakeminen pienemmillä avuilla
  • kontaktin vapautuksessa EI LIIKKEELLÄ PRKL! 
  • kontaktilla persjättö
Siinäpä nuo tais ollakin. Oli ihan murhaa mennä takaakiertoja suoran jälkeen. Joo, no ihan kivaa silti oli! :) Cipu ei ole treenannut, Cipu on ollut Natin tapaan managerin roolissa ja näyttäny söpöltä. Pitäis sitäkin nyt treenailla. Toisaalta, lahjattomat treenaa!

Tässäpä vähän kuvia Kickistä
Shelttejä voi metsästää sängyn alta.

Anna mulle se luu jo!



HEI!

Nuuh, nuuh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti