Sulata suklaa vesihauteessa. Käytin kaksi levyä Lidlin maitosuklaata. Alkuperäinen ohje lienee tummasta suklaasta.
Silppua pussillinen vaahtokarkkeja leivinpaperille. Käytin saksia. :)
Ripottele suolapähkinöitä vaahtarien sekaan. Käytin maapähkinöitä.
Tältä näyttää ennen suklaan lisäämistä.
Kaada suklaa leivinpaperille. Tässä vaiheessa "keitokset" olivat pellillä, joka osoittautui liian laakeaksi.
Vaihdoin mömmön lasivuoan päälle jähmettymään, jotta suklaata riittäisi jokapaikkaan tasaisesti. Kääntelin seosta lastalla, että suklaa tavoittaisi kaikki komponentit. :) Sitten vain jäähtymään parvekkeelle!
Jähmettymiseen menee noin 2-3h, lämpötilasta riippuen. Tämän jälkeen terävällä veitsellä vaan palasia leikkelemään ja herkuttelemaan!
Nams.
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, täytyykin kokeilla joku kerta! :)
VastaaPoistaoih! tämä on kyllä niin herkkua! pitäisi itsekin tehdä pitkästä aikaa :)
VastaaPoistapitääpä jäädä seuraamaan blogiasi, akvaariojuttuja, ja koirahommia myös :). Itseltänikin löytyy molempia :)