sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Nollaa, hylkyjä ja lipat + uutisia

Eilen oli sitten aika katkaista varsinkin Cindyn piiiitkä kisatauko (viimeksi Heinäkuussa kisattu!!). Hieman oli kyseenalaisen väsynyt olo, kun oltiin oltu shelttikamusten Satun ja Sarin kanssa saunomassa ja vaikka olinkin autolla liikenteessä, pääsin nukkumaan vasta 4:30. Eli oltiin shetlantilaisten kanssa nukuttu vain noin neljä tuntia...

Cindyn kanssa tehtiin kaksi rataa. Ekalla radalla oli nolla hyyyyvin lähellä, mutta jenkkikäännökseen lähettäessäni jäädyin ja neiti kääntyi sen verta übertiukasti, että loikkas hypyn takaisin -> hyl. Starttiin mennessä Cipu oli aivan lyödyn oloinen, se ei meinannu tulla karsinasta ulos, oli ihan "jäässä." Yritin innostaa sitä jne. Taisi olla joku ramppikuume tyypillä. No, tokalle radalle (hyppis) mentiinkin sitten ihan eri mentaliteetilla. En tiedä, johtuiko siitä, että startissa oli tilaa ihan valtavasti, eikä siinä ollut siis lähellä mitään ahdistavia karsinoita sun muita. Neiti leikki ja haukkui iloisesti! :)

Rata oli suht kiva, jos ei lasketa yhtä valahtanutta kaarrosta. Tehtiin nolla, mutta sijoitus oli vasta 11. No, nolla eniwei. :) Minusta pussikulma oli kyllä vaarallinen... Kiitokset Allulle kuvaamisesta!

Sitten oli Bean vuoro. Sama rata, mutta koska säädin niin ruman valssinyritelmän 3. hypylle, että rima putos ja mun oma ohjaus kärsi siinä sitten valtaisan inflaation. Tein jotain tosi supertyhmää ennen pussia, josta hyl. No, loppurata meni ihan kivasti, kunnes ennen keppejä Bea kaatui. En tiedä, että pysähdyinkö jotenkin siinä tai jotain. Veikkaan myös, että meidän kaikkien väsymys ei ainakaan auttanut asiaan. Bealla aukes hieman ien alahuulen alta. Sain kuitenkin tyypin plutaamaan vesikupissa namien avulla ja hiekat huuhtoutuivat pois. :)

Tässä jälleen kiitos Allulle kuvauksesta:

Sitten oli vuorossa viimeinen rata. Agirata, joka oli ihan ok. Alussa olisi pitäny kolmoshypylle oikeasti vähän vekata. Olis muutenkin pitänyt lähteä 1. ja 2. esteiden välistä, jotta olisi saanut oman liikkeen paremmin mukaan. Nyt jätin Bean yksin suorittamaan 3. sillä seurauksella, että se hyppäsi aivan väärään suuntaan ja kääntö 4:lle oli aivan hysteerisen kaamea. No, Onnistuipa puomilla hypyn leieröinti hienosti, eikä puomin jälkeisen hypyn rimakaan kolahtanut. :) No, Bea taas kompuroi ja rytmi sekosi, kun piti tehdä saksalainen. Siitä siis kielto. Mutta oikein tyytyväinen olen rataan noin muuten, jos ei siis kieltoa ja sitä säätöä esteillä 3-4 lasketa ;)


Kisojen jälkeen tultiin kotiin ja meillä vallitsi melkoisen rauhallinen ZEN...

Mutta: Meillä on kyllä muitakin uutisia! Nimittäin nyt tulevalla viikolla saamme paimenduoon laajennusosan. Meille muuttaa Belgianpaimenkoira Malinois KICK van de Vaardekenshoeve (i. Dolce Simply Divine, e. Ivita van de Vaardekenshoeve) Belgiasta. Kick on syntynyt 1.10.2011 ja tulee sijoitukseen Kennel Frosty Forestista, eli Iida Vakkurilta. Hiemanko me odotetaan lentopostia!! :) Kutsumanimeksi neitonen saa mitä ilmeisimmin Kick. Potkua siis pitäis olla, jos nimi on enne. ;)

1 kommentti:

  1. Uiui, belggarivahvistusta shelttilaumaan! Mullakin on haaveissa belgi (mut groenendael), että jos joskus tämä lauma kasvaa jollain shelttiä suuremmalla koiralla... ;)

    VastaaPoista