lauantai 20. lokakuuta 2012

Syksyterkkuja!

Heippa pitkästä (aivan liian pitkästä) aikaa. Hirmuusti taas kaikenlaista tapahtunut. Kick on jo iiiiso likka, juoksut ja kaikki ollu jo. Agia treenataan jo ihan "kunnolla" minihypyillä tai kokonaan ilman rimoja. Puomi ja A kuitenkin mennään jo kokonaan, kepit ollaan pari kertaa nähty ja rengastakin hypelty pariin kertaan. Rengasta oon opettanu tuolle ruskealle kojootille aika pirkälti sheippaamalla ja voin vain todeta toimivan. Toki muutamat kerrat saanut näyttää kutsumalla, että mitä haetaan, sittemmin voinut vaan antaa käskyn ja antaa tyypin itse tarjota rengasta. Snap ja pallo lentää! And we have a winner!

Heh. Oon kyllä niin maailman onnellisin siitä, miten leluhullun koiran treenaaminen on hauskaa! Okei, sormille tulee vieläkin välillä, mut jatkuvasti vähenemässä määrin. Oluhan sen lelun kanssa viettien herättely oma proggiksensa, mut ah miten se kannatti! Siis toki se oli itsestäänselvää mulle, että lelu on teh juttu, mut töitä sai tehdä.

Sit sheltteihin. Bean kanssa tasaisen hyviä pätkiä treeneissä, Cipun kanssa treenattu tosi vähän. Nyt tässä pitäis oikeasti ilmota virallisiin, edellisen kerran kisatti virallisesti helmikuussa!! Hyi mua!! Jospa tänää epiksiin noiden kanssa. Huomenna Bea turku kv-näytelmiin. Argh! No, kyl sielt joku tulos tulee...

Nyt tarttee kai lähtee kiskoo kuteit niskaa. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti