perjantai 16. maaliskuuta 2012

Treenaamisen iloa!

Käytiinpäs tänään treenailemassa Hakkilan hallilla otuksien kanssa. Cipun kanssa tehtiin yksi pätkä, jossa jälleen juoksupuomia pikkutennispalloilla. Hyvinhän se meni! Pystyin ottamaan ohjaajahäiriötä puomin alkupuoleen, eikä se vaikuttanut puomin loppuosaan ollenkaan. Heitin siis puomin puolivälin kohdalta pallon, jonne Cindy sai sännätä. Kontakti otettiin nätisti neljällä tassulla. Tehtiin me muutamia pieniä aksajuttujakin, mutta ollaan pääsääntöisesti keskitytty siihen, että hallilla leikitään ja on kivaa.

Bean kanssa tehtiin radanpätkää, jossa takaakiertoja ja päällejuoksuja sekä putkelta avokepit. Parit kontaktitkin tehtiin. Kivaa perussuorittamista, mutta ilman koutsia en saa itsestäni paljon irti. Valitettavaa, mutta Bea oli kyllä oikein pätevä!

Sitten Kickin eskari:

Eteenmenoa siten, että radalla siivekkeet-suora putki-siivekkeet. Tehtiin ihan sivusta juostuna (lelun saa kyllä viskata jo putken puolivälistä, kun toi menee aika lujaa jo) ja sitten kokeiltiin kuollutta lelua + paikallaanolo (jätin K:n nököttämään siivekkeiden taakse ja vein lelun putken loppupään taakse ja palasin sen vierelle). Aivan älyttömän hienosti meni kuolleeseenkin leluun! Ihanaa huomata, miten ollaan edistytty palkkausasioissa ja miten paljon palkkaus vaikuttaa treeniin. Siis tottakai se vaikuttaa, mutta kun palkkaus on kunnossa, on treenaaminen paljon mielekkäämpää, myös koiran mielestä.

Tehtiin myös U-rata kolmella siivekeparilla. Tai oikeastaan siitä tuli J-rata, koska vikojen siivekkeiden jatkona oli suora putki. Meni kerrasta. WAU. Tästä on oikein hyvä jatkaa treeniä. Tehtiin me myös U-putkea. En olisi kyllä ikinä uskonut, miten tolle eläimelle on paikallaanolokin iskostunut, vaikkei olla moneen viikkoon treenattu agilityä yhtään. Näköjään jokapäiväinen leikkiminen lenkeillä jne on tuottanut haluttua tulosta. Huomenna mennään aamupäivästä taas tekemään vähän jotain pientä. Katsotaan, saisinko videokameran toimimaan. Se kun ei tuosta viileästä ilmastosta oikein pidä, vaan ottaa kovasti nokkiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti