lauantai 10. maaliskuuta 2012

Rauhallisesti eteenpäin

Heippa pitkästä aikaa kaikille,

Olen ollut kovin hiljainen blogini suhteen. Mutta onpa ollut treenirintamallakin melkoisen hiljaista. Ollaan Kickin kanssa keskitytty hyvän suhteen luomiseen ja leikkimiseen + palkkaukseen lelulla. Oikein olen tyytyväinen pieneen etevään! Ollaan hommattu muutamia uusia lelusia, joiden kanssa ollaan saatu kivasti variaatiota palkkaukseen. Kongin air -tennispallosarja on kyllä loisto. Meillä on lenkillä mukana jenkkifutis, jolla pystyy palkkaamaan Kickiä ja saamaan sen huomion, kun tarvis on. Ettei aina tartte käyttää namipalkkaa. Lelu on kuitenkin se påp. Kiitokset vain Tuijalle vinkistä! ;)

Kotosalla ollaan treenattu kovin laiskasti kontakteja. Tässä jonkin ajan takainen video siitä. Pitäisi etupalkkanamiin siirtyä ja siitä sitten pikkuhiljaa lentävään leluun ja sitäkautta ämpärin päällä olevalle lelulle. Joka päivä kuitenkin vahvistettu lelulla leikkimistä, mikä on mielestäni tässä vaiheessa erinomaisen tärkeää. Myös paikallaanoloa ja muita juttuja ollaan tehty, vaikkei tosiaan aksahalliin asti olla päästy pariin viikkoon. Ei sen niin väliä.

Cindyn ja Bean kanssa ollaan myös treenailtu leikkimistä ja aksaillessa Cipun projektina on juoksukontakti puomilla. A:llahan se on ollu aina... Mutta palloa heitellään ja neiti saa kirmata alastuloa. Vielä ei hetkeen tule kyllä kestämään ohjaajan liikettä, se kun on "paimenkoiralle" oikeasti tosi iso häiriö. No, onhan se jokaiselle koiralle, tietenkin. Kickille meinaan treenata myös juoksu-A:n, kunhan vain kasvaa. Vielä ei olla menossa kepeille tai A:lle pitkään aikaan. Pelkät siivekkeet, putket ja eteenmeno saavat riittää. Ja toki puomin alastulokontaktilla hengailu ja siihen hakeutuminen.

Käytiin me kerran Satulinnassa treeaanassa Niinun rataa vapaatreenivuorolla, kas tässä:
Halli oli oikein hyvä, tosi kuuma vain tuli ja me väsähdettiin tosi nopeasti. Ehkä se lämpötilaero tuntuu kontrastina ulkona vallinneeseen -10 pakkaseen. Muuten kyllä erinomainen halli! Bikinit vaa messiin, nii hyvä tuloo!

Huomenna olisi tarkoitus mennä Janitan valmennukseen Bean kanssa, nyt vain flunssa painaa päälle. Mutta eiköhän se siitä, leivoin muffinseja. Josko auttais. Cindy pääsi systerin mukana Sipooseen mökkeilemään, joten meillä on vain "junnut" mukana, Kick terrorisoi harmoniaa turisteilemalla. Bean kanssa homma sujuu, olisi kovin kivaa kisatakin, mutta opiskelijabudjetilla ei juhlita kisaamisella. Rimat on pysyneet ihan suhteellisen kivasti ylhäällä ja ZEN on kiva. Käytiin Juhalla treeneissä öö.. 1,5 viikkoa sitten ja sielläkin sain oman pääni sen verran kasaan, että pysäytin oikeasti kontakteilla. (WOW, senkin typerys). ;) Pieniä huolimattomuus- ja ajoitusvirheitä lukuunottamatta pakka pysyy kasassa. Vihdoinkin!

Kickin kanssa seuraavia agilityyn liittyviä treeniasioita ovat ehdottomasti eteenmeno niin U-radalla kuin suoralla I-radallakin. Ohjaajan häiriötä pitää treenata, jotta Kick saa itsenäisyyttä ja uskaltaa suorittaa edessä olevat esteet, omasta sijainnistani huolimatta. Tätä ollaan tosissaan esitreenattu lelulla ja ihan ilman esteitä.

Palkkauksen on oltava ehdottoman kunnossa, ennenkuin voi alkaa mitään muuta liittämään mukaan pakettiin. Ja treenipätkien on oltava tosi lyhkäisiä muutenkin. Huomaa, että Kick alkaa palkkautumaan lähes mistä vaan...

Ahkera duunari.
Että tästä on oikein bueno jatkaa! :) Treeni-intoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti