maanantai 15. elokuuta 2011

Viikonloppu Pellingissä

Meidän lauma päätti pakata  auton ja suunnata viikonlopuksi landelle moikkaamaan toista puolta perheestä. :) Oli kyllä kerrassaan huippukiva viikonloppu: saunomista, hieman uintia (vesi oli oikeasti tosi kylmää jo!), veneilyn poikasta, metsässä rämpimistä sekä autojen pesua + sisustamista, unohtamatta hyvää seuraa ja loistavaa ruokaa!

Tytöillä oli kova työ paimentaa pihapiirin autoja sekä Tarzan-kisua (kisu-raasu). Tässä hommassa "onneksi" auttoi Primo, joka näytti olevan jo aika pro... Metsään kun mentiin, niin Primo päätti jossain vaiheessa kääntää nokan kohti kotia, Bea söi niin paljon ruohoa, että oksensi. Cipu oli siis mahdollisine vauvoineen ainut, jolta onnistui metsäkeikka jollain tavalla ilman ongelmia, ;) Ainiin, käytiin me myös isän puolella jahtaamassa hanhia.

Saunan raikas Ellen-sisko :)
Cipu vahtii huussissa, ettei kukaan tule häiritsemään...

Saatiin me jotain järkevääkin aikaan, nimittäin pestyä autot sisältä ja ulkoa! Wihii, olipas kivaa lähteä tänään maanantaina töihin puhtaalla autolla! Niin ja Lailan ja Ellenin kotona kiinnitettiin hyllyä, taulua ja peiliä yhteistuumin. :)


Nyt saadaan vain toivoa sormet ja varpaat ristissä, että meidän Cipu-neiti saisi vauvoja. Neiti on hieman pyöristynyt, mutta onko se vauvoista vai sitten vain ruokinnasta... ;) Huomenna kuitenkin neito pääsee pitkästä aikaa agikentälle riekkumaan! Ajateltiin tehdä jotain pientä kivaa. Jotenkin ajatukset tosi paljon pennuissa, niiden "treenaamisessa," nimeämisessä sun muussa hömpässä! Katsotaan, kuin käy: kasvaako lauma yhdellä kenties?! Sitä kun ei voi vielä tietää hetkeen.

Tässä syksyllä on nyt aikaa pohtia yhtä sun muuta. Sain jopa hommattua itselleni keppien ohjurit. Nyt pitäis vaa rakentaa ne valmiiksi kiinnityssysteemeineen. Jei! Perjantaina 19.8. alkaa 7 kertaa kestävät Etelä-Suomen shelttien agikurssit, joissa siis koulutan. Kivaa porukkaa tulossa ja kolme eri tasoista ryhmää. Odotan innolla jo! Sheltitäiset on kyllä vaan niin kivoja nelijalkaisia. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti