keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Takaakiertopersjättö ja ongelmaa + Cindyn irtoaminen

Bean kanssa treenailtiin maanantaina Sporttiksella takaakiertopersjättöä, joka on meille tosi vaikee. Mä joko lähden liikkeelle liian nopeesti tai liian hitaasti, jätän ohjauksen kesken tai yliohjaan... Saatiin pieni välähdys ideasta, mutta vielä pitää tehdä vain yhdellä tai kahdella hypyllä tuota ja palkata paljon. Kyllä se siitä. Mun välähdys oli se, että tartten pienen liikkeen siihen alle (kuinka yllättävää), ts. en voi paikaltaan käskeä sitä kiertämään ja yhtäkkiä lähteä liikkeelle.

Nyt oli puomin kontakti ok, meni kiltisti onoffiin, vaikka olin jäljessä. Silti puomi-putkiansaa pitää treenata ja paljon, neito nimittäin livahtaa putkeen kovin helposti, vaikka seisoisin paikallani ja näin. A:n kontakti oli vähän turhan hätäinen, pitää itse tsempata vähän paremmin. Jännä juttu myös, että Sporttiksella Bealla on joku hirmuinen hinku lähteä, neito varasti kerran! Ei ole sen tapaista. Tehtiin myös hyppytekniikkaa. Kyllä ne rimat pysyy ihan tavallisessakin treenissä ylhäällä, kunhan vaan muistan itse pysyä suorassa ja kannatella käsiä. 

Cindyn kanssa tehtiin Purinalla eilen irtoamista. Alkuun Hipusteisella oli vaikeuksia lähteä irtoamaan, mutta tokalla kierroksella neidolla tais ledi syttyä! Meni ihan ok:sti. :) Puomi on nyt tosi hyvä, tai no siihen tasoon nähden, mitä siltä vaadin. Takaakierto-niistopersjätöissä Cindy kiersi hypyn taakse ihan sairaan kiekan, mutta sitten riman jälkeen teki tiukan mutkan (kai ny, ku mä lähdin luikkimaan alta veke). Näitä siis lisää.

Treeni-intoa myös muille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti