tiistai 4. tammikuuta 2011

Agikevät on käynnistynyt

Kävimme vuoden ekat treenit eilen Sporttikoirahallilla. Tehtiin Jenni Lehtisen ja Jan-Egil Eiden seminaarista saatuja läksyjä. Tai no, lähinnä treenattiin meille niin vaikeeta saksalaista. Ongelmana ei ole se, etteikö Bea osais lähteä takaakiertoon vaan se, että mun yläkroppa karkaa alta ja Bea kiertää koko esteen.

Kyllä se siitä lähti pikkuhiljaa sujumaan, kun oli toinen silmäpari tylyttämässä. Sitä tarvitaan! Itsekseen jos yrittäis vääntää ilman kameraa tms, tulis vaan itkupotkuraivari tai jotain vastaavaa. Aloimme myös pari treeniä sitten harjoittelemaan Bean kanssa lelulle menoa uudella namitasku-fleecepatukalla. Ihan kivaa edistystä on tullut! Onhan siinä vielä semmoinen kauhea kehu-tsemppi päällä sen suhteen, että Bea menee lelulle, mutta nykyisin se jopa malttaa kentällä ottaa lelun ja tuoda sen mulle leikittäväksi! Ihan loistoa.

Sporttikoirahallilla lelulla leikkiminen on helpompaa kuin Purina-areenalla, sillä Sporttiksen keinonurmi on puhdas ja lelu ei hiekkaannu/suolaannu. Onneksi Purinatreenejä varten on kassissa useampi lelu. ;)

Cindyn kanssa menin eilen treeneissä vain pari lyhkäistä pätkää, mutta vauhtia riitti ja loppuun tein puomin ja olin todella tyytyväinen on/offiin! Mentiin kovaa ja vaikka itse juoksinkin Cipun edelle ja pysähdyin, niin se itse osasi pysähtyä käskyllä tosi jämäkästi ja nopeasti. Ennen se olis vaan valunut ja ollu korvat luimussa... On se naksutin kiva keksintö vaan. :)

Tänään on Cipun treenit peruttu pakkasen takia, joten mennään käymään lenksulla sitten vaan. Voisihan sitä aktivoitua ja tehdä kotona naksutemppujakin.

Palaillaan taas,

Heli ja Cipu+Beisson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti