torstai 5. marraskuuta 2015

Treenifiilistelyt

Hipsistä,


Eilen oltiin jälleen viikkotreeneissä Akatemialla, jossa koutsasi Jenna. Tykkään kyllä siitä tunnelmasta, mikä vallitsee meidän treeneissä ja eritoten koutsin tyylistä sanoa asiasta kannustavasti ja saada koirakosta kaikki irti ja vähän päälle. ;) Mulla oli tiistaina taas Sporttipollarin fitout-treenit, jotka kestää 1,5h. Erinomaiset treenit, joissa vetää itsensä aivan piippuun ja vapisevin jaloin laahaa kroppansa autoon hikisenä. Kotona kuuma suihku ja iltapala, sit voikin melkeen nukahtaa sohvalle. Nämä treenit hieman painoi jalkaa jo lähtökohtaisesti, mutta oon kyllä huomannut, että ei mulla voi kaikista läskeistä huolimatta olla maailman surkein kunto, kun kykenee silti vaan pusertamaan agissakin spurtteja.
Videotodistetta treenin loppuosasta: https://www.youtube.com/watch?v=C30Y2sy2s9Q&feature=youtu.be


Kickin kääntyminen ja kropan käyttö on kyllä jotain ihan sairaan makeeta. Kerta toisensa jälkeen sitä itsekin vaan yllättyy, kuinka se vääntää itseään pienelle kerälle. <3 Sylkkäreitä väännettiin yhteen kohtaan ja huomasin, että heti kun en itse liiaksi ajatellut koko ohjausta, tuli kääntö aivan törkeen makeesti, mutta heti kun ajattelinkaan kuljetusta tms, levähti kuin Jokisen eväät, suuntaan tai toiseen. Erityistä plussaa tuli kepeiltä poispäinkääntö puomille leieröiden. Onnistui ykkösellä ja vieläpä puomilta eteenlähetyspoispäinkääntö, siis wow. Kick hakee esteitä vihdoinkin!


Valssit on aina haastavia, mutta kyllä nekin saatiin pyörimään. Pari kertaa Kick lähti mun perään, putkilla. No, ohjaaja oli huolimaton ja koira tykkää äidistä. <3 So simple. Huolimattomuus on aina mukana, varsinkin kun väsyy ja suoritus pitenee. Testasin lahjaksi saamani treenitaskun ja loistavasti toimii Helsitar! Kiitos kaikille asianosaisille. :) Vitsit, kivaa päästä lauantaina kisaamaan taas!


Ollaan muuten nyt muutamat lenkit tehty mun tuunaamilla paracord-hihnoilla, joissa koko matkalla heijastinta. Suosittelen kyllä askartelemaan pimeille iltalenkeille tällaiset hihnat. Hauskaa puuhaa, eikä tosiaankaan vaikeaa, kunhan vähän vahvistaa vaikka ompelukoneella noita solmukohtia, ettei kovassa menossa jää hihna käteen.


Mukavia treenejä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti