maanantai 26. tammikuuta 2015

Kisakausi käyntiin

Jepsis, eli nyt ollaan kisattu tän vuoden puolella 3 kisaa, yhteensä siis 6 rataa. Ekat kisat meni hienosti J. Suomalaisen tuomaroimilta suht haasteellisilta radoilta tuplanolla (agi+hyp). Huikee fiilis ja elukka kulki! Seuraavat kisat oli pienestä kii, yks extraputki (hyl) ja kv-radalla putos yks rima. Ohjasin rohkeasti ja Kick pysyy lähdöissä.

 Eilen oltiin Porvoossa kotikisoissa, hyl ja 10. Ei siis ollu yhtään nyt tää kartturi kartalla. Ekalla radalla olin niin epävarma kuin voi olla ja hukkasin ajatuksen jo kolmannella esteellä! Jotenkin jatkoin rataa, mutta kieltoja tuli surkeista ohjauksista, eikä ohjaajaherkkä koira tollasella ohjauksella lue rataakaan. Tokalle radalle sain itseni paremmin kasaan, keinulle tultiin vähä vinosti, siitä yks virhe ja A:n jälkeiseltä hypyltä kielto. Mun oma liike ja rytmi oli vielä A:n alastulolla ja kun koira ei pysähtynytkään A:lle, en saanut lähetettyä sitä eteen esteelle, vaan s kääntyi mua kohden --> kielto. No, loppuradan tsemppasin enemmänkin omalla tasolla tehden ja päästiin hyvin maaliin. 

Paljon ollaan menty eteenpäin, sillä otus pysyy lähdöissä paljon paremmin. Se ei myöskään heilu kisapaikalla, kun ite oon namitellut sitä ja pyytänyt erilaisia tehtäviä. Hyvin itsestäänselviä asioita siis. ;) mukavaa kuitenkin huomata, että me pystytään tähän ja nautitaan täysilä touhusta! Itse uskallan liikkua radalla, enkä pahemmin kipsaa. Paitsi eilen kipsasin ekalla radalla, pahasti. No, jos nyt 6 radasta 5 menny ok fiiliksellä, niin kaipa tää on ollut hyvä aloitus! :)

Kick sai tuplanollasta uuden lelun, joka on ollut niiiiin poppis! Itse siis tuunattu. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti