torstai 15. syyskuuta 2011

Bean kisapäivityksiä ja vähän agilitytreenaamista

Heipä hei,

Ollaan nyt vihdoin katkaistu Bean kisatauko. :) Käytiin pari viikkoa sitten epistelemässä, Ensin I-HAH:n pari starttia, joista tokalta radalta kaatosadenolla (sij. 3). Keskityttiin rimoihin ja kontakteihin. Käytiin myös Ojangossa TehisCupissa ottamassa kaksi starttia, molemmilta radoilta nolla sekä voitto. :) Neito oli vain tosi jumissa ja sitä on nyt sitten hierottu pariin otteeseen ja tehty muutenkin kaikki voitava.

Lauantaina 10.9. oli BAT:n kolme starttia. Ensimmäisellä radalla tuli kaksi rimaa alas, aika olisi ollut erinomainen. No, sama se. Jos tädillä olis munat, solis setä... Tokalla radalla sähelsin ja saatiin kaksi kieltoa. Vika rata menikin sitten jo "niinku Strömssöössä!", eli nollavoitto + SERT-A. Tuomarina oli Ritva Herrala, radat olivat kaikenkaikkiaan kivat. Etenkin vika rata. Totesin jo rataantutustumisen jälkeen, että onpas kivan oloinen, onneksi olikin sitä sitten loppuun asti! Palkinnot olivat ihan superit, saatiin jopa 30e lahjakorttikin Hurtalle, haettiin heti uusi kuolaamani pro-herkkutasku. Se onkin ollut nyt sitten sienimetsässäkin mukana.

Nyt tulevana lauantaina on piirimestaruudet Ojangossa. Startataan Bean kanssa sekä yksilöissä että HAU:n medijoukkueessa. Starttaan myös näillä näkymin minijoukkueessa supersheltti-Ainolla! Outi on vähän kipeenä, niin sitten tämmöinen hätäratkaisu, joka ei tosin minua haittaa... :) Tässä eilinen treenivideo. Erinomainen koiru!

Ainiin, käytiinpä Cindyn kanssa Nadjan koiratanssikurssin ekalla kerrallakin maanantaina. Kivaa puuhastelua, astuin vain kuoppaan ja hieman nilkka siitä suuttui. Toivottavasti paranee lauantaiksi... Cindyn kanssa saatiin läksyksi viedä joitain liikkeitä hieman pidemmälle, onneksi Nadja osasi (ylläriylläri) neuvoa, että miten jumahtaneesta liikkeestä päästään seuraavaan vaiheeseen! :) Koiratanssi on kyllä Cipulle erinomainen laji, ahne kuin on. Ei tarvitse kuin ottaa naksu kouraan, niin alkaa tapahtumaan.

Cindyn laskettuun aikaan ei ole enää kauaa, reilu pari viikkoa! Vähänkö on jännittävää! Neiti on kyllä pesänrakennuksen pääarkkitehti, joka päivä koulusta tultuani neito on väsännyt MINUN sänkyyni toinen toistaan hienompia pesiä... Varmaan sitten joku päivä ne pennut odottaa siellä tyytyväisinä, toivottavasti näin ei kuitenkaan käy! :)

Mukavia syyslekkejä kaikille! Muistakaahan käydä sienestämässä, nyt niitä on:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti