torstai 14. huhtikuuta 2011

13.4. ulkokauden avaustreenit kotikentällä

Käytiinpä Bean kanssa Iida Vakkurin irtoamistreeneissä. Oli hyvät treenit suunnitellut Iida! :) Huomasin, että tuollainen lapasesta lähetys on vieläkin vaikeaa. Sillon, kun lähetän Bean jonkun haltuunoton jälkeen, niin ei meinaa irrota kuin parit kirosanat... No, onneks ollaan treenailtu nyt namipatukalla lelulle menoa, niin siitä oli tässä hyötyä! :)

 Tässä siis ideana oli se, että ohjaaja olisi jotakuinkin pinkin ympyrän sisällä. väli 5-6 oli meillä se kompastuskivi. Tätä pitää oikeasti treenata. 6-7 ja 8-9 tehtiin poispäinkäännöllä ja se toimi. Alussa Bea lähti nätisti putkeen, kun vain odotin sen vilkaisevan putkea, jonka jälkeen annoin putkikäskyn. Merkkaavalla pakkovalssilla 3. 4 Hypyltä tosin piti ottaa koira oikealla kädellä, joka meinas olla mulle vaikeaa, kun serpentiinissä yleensä käytän vastaista. Tässä treenissä se olisi olli liian "radikaali" ohjaus ja olis estäny Bean irtoamisen 5-6 väliin. Tehtiin sitten pelkkää 5 hyppyä lelupalkalla ja kyllä se pari kertaa onnistui sitten tonne takaakiertoon 6:llekin lähtemään. Taitava otuksinen!




Toisessa treenissä ideana oli se, että lähdetään koiran kanssa samaan aikaan ja jäädään salmiakin sisälle. Tuo onnistui todella hienosti Bealta! Ongelmaksi meinas tulla putkelta kääntyminen, mutta kun hieman kutsui ennen putkeen menoa, niin kääntyi. Yllätyin itsekin, että seisoin tuossa 1/A välissä ja tyyppi suhaa itekseen! Kivaa oli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti