maanantai 29. marraskuuta 2010

Pakkaskisat Purinalla 27.11.

Käytiin tyttöjen kanssa kisailemassa kirpsakassa pakkaskelissä. Jostain syystä olin taas tapani mukaan viimetipassa liikenteessä ja tyylikkäästi myöhästyin Cindyn ekan radan rataantutustumisesta... :/ Tsuumailin muutaman koiran suorituksen ja Cindyn kanssa pientä riehutusta, jotta saatiin lämpö päälle ja radalle. Tuomarina oli Anne Viitanen. Rata oli helpohko ja mukava hyppis. Tehtiin aika karsea nolla, jolla yllettiin peräti sijalle 4! Rataantutustuminen on siis ihan yliarvostettua... ;) Krhm, joo..

Toka rata oli Anne Saviojan käsialaa ja varsin mukavan tuntuinen. Sain Cindyn viritettyä kivaan draiviin ja mentiinkin kivaa vauhtia, tosin yhdelle hypylle vein sen verta huonosti, että sen jälkeinen U-putken väärä pää kutsui liiaksi --> hyl. Silti ihan loistava hylly :) Ei harmittanut sitten enää (kovin paljon), puominkin kontakti testattiin nyt kisaoloissa ekaa kertaa ja se teki sen just niin kuin vaadinkin. Jeepa jeepa!

Bean kanssa mentiin samaiselle radalle, jota hieman muokattiin isommille gerbiileille sopiviksi. Parit rimat tulivat alas ja seisotin kontakteilla, tuloksena 10. Video tässä.

Bean toinen rata oli Seppo Savikon käsialaa (hyppis) ja kiva sekin. Virhe kepeiltä (Bea ei taittunut sisäänmenon jälkeen tokaan väliin) ja yksi rima tulla, eniwei tulos taas 10. Video.

Vika rata (hyppis)oli Sepon rata myös ja kaksi rimaa jälleen. :( Yksi surkea valssi pudotti riman ja toinen rima tuli alas taas jostain geneerisestä säätämisestä, aika oli nopein :)) Video.

Täysi kymppi kyllä Purinan remontille! Ihanaa, että sai gerbiilit lämpöiseen ja itsensä siinä samassa. Pitkä päivä oli, mutta sen jälkeen jaksoin jopa siirtyä keskustaan sosialisoimaan Kiitokset kivasta kisaseurasta kaikille asianomaisille.

Ensi sunnuntaina taas kisaillaan Porvoossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti