maanantai 5. elokuuta 2013

Kickin kolmannet viralliset

Jepa, eli käytiin la kotikapungin kisoissa PORSK:n 20v juhlakisoissa siis. Eka rata meni aivan hanurilleen ja siitä hyl, itseasiassa meidän eka sellainen virallisista. Tokalle radalle kasasin itseni ja tuloksena nollavoitto! 
Aivan upee fiilis oli voittaa! Vaikka oli pienet kisat yms yms, niin se ei vähennä fiilistä! :) Radat oli suht haastavia ja paljon ansaesteitä. Tein omat valintani ja toimivat tuolla B-radalla ainakin! Vika rata oli suht haastava hypäri ja Kickin eka hypäri vieläpä. Ja kolmas startti, eka kertaa kolmella radallakin. Testasin sen kisakestävyyttä, kun nyt odotteluajat olivat inhimilliset, johtuen pienestä kisaajamäärästä. Loppusuoran alussa jäädyin paikalleni ja olin koiran tiellä, joten yksi rima tuli alas. Ei siis muuta, nolla oli hyvin lähellä jälleen. Loppusuora meni aivan nappiin ja Kick irtosi hienosti! Kun huusin eteen, se bongasi hihnan maalista ja juoksi sinne! Hehheh. Ei ehkä kaikkien sääntöjen mukaista, mutta meidän onni! 

Kick on osoittautunut mulle sopivaksi agimaliksi ja ai että mä nautin sen kanssa tekemisestä! Voin luottaa siihen ja tiedän meidän tason. Aivan upea koira! Sitä ei voi hehkuttaa tarpeeksi:) 

Tänään mennään Kotkaan kisaamaan kahden startin verran Kickin kanssa, katsotaan miten homma sujuu. Keskiviikkona kisaillaan sitten Bean kanssa samoissa geimeissä. Nyt on kisakärpänen puraissut ja agility maistuu! Agility on iha täysin fiilislaji, vaikka toki tekniikat ja esteet täytyy hallita. Mulla on ollut enemmän ja vähemmän agimasista silloin tällöin, mutta nyt talvikuvioiden selvennyttyä oma fiilis on myös noussut!

Paljastetaan nyt, että me treenataan ensi talvi PORSK:n hallilla ja siellä vedän ryhmääkin. Vaikka seura on pieni yms yms, on niillä tarjota mulle vapaata halliaikaa sekä halli on meiltä alle 2km:n päässä!! Ei voi olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi:) BAT:ia edustan kyllä ainakin toistaiseksi, vaikken siellä treenaakaan. Itse en ymmärrä sellaista, että jos annat ison koulutuspanoksen seuralle, niin niitä pisteitä ei voida korreloida esim kisatyöpisteiksi tms. Seuran perusta on kuitenkin toimivat koulutustyhmät ja jokainen tietää, millaisia haasteita omatoimiryhmät teettävät. Ihanteellisina ne voivat toimia, mutta eivät vältsyy aina. Myös se, ettei ole vakkarikoutseja tai että palkataan ulkopuolisia, tuovat omat haasteensa. Itsellä ei ole tällä hetkellä opiskelijana varaa maksaa talvikaudesta normiryhmässä koutseineen jotain 400euroa plus vapaaharkka-avaimesta 140€, jota en voi edes käyttää, koska en ajele kahta kertaa porvoo-vantaa väliä. 

Pakko oli yksinkertaisesti miettiä kokonaisuutta ja onhan se kieltämättä aika luksus, että on aksahalli alle 2 km:n päässä! :) Lähtökohtaisestihan mä vaihdoin ihahista pois turhaan, vaikka olin vaihtoa miettinyt, mutta näin kokonaiskuvaa ajatellen, oli tyhmä veto mennä HAU:hun juuri huonoon aikaan. Vuodessa meni halli käyttökieltoon ja muutakin alamäkeä oli. Jengi vaihtoi BAT:n, niin minäkin. Tollo. Ei se nyt niin ruusuista sielläkään ole, varsinkaan kun ei harrasta terrierejä. Mutta hyvä halli ja meillä oli kyllä todella toimiva ryhmä viime kevään! Sitä kadotettua fiilistä sai hyvin takaisin, kun ryhmä toimi! :) Vaikka Bea oli saikulla ym. 

Nyt on kuitenkin uudet tuulet! Katsotaan, mitä ensi talvi tuo tullessaan! Nyt mulla ei ole siis mitään ohjattuja treenejä, joten täytyy katsoa, että miten erilaiset täsmäkoulutukset tuovat mulle eväitä ja läksyjä. :) Onneksi on ihan tosi paljon agikavereita ympäri Uuttamaata, joten aina jostain saa varmasti treeni-ideoita ja -seuraa. Elikkäs täst on hyvä jatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti