tiistai 26. helmikuuta 2013

Voihan rima ja ajoitus!

Käytiin tänään mun pienen bussiseikkailija-Bean kanssa treeneissä. Se siis hyppäsi ohiajavan bussin kyytiin aamulenkillä, kun keskityin Kickiin ja Bea siis oli vapaana. Onneksi tajusi hypätä kyydistä seuraavalla pysäkillä. Pieni sydänkohtaus kyllä aiheutui mulle siitä. Mutta sitä seurasi sitäkin enemmän naurua. Hysteeristä sellaista. :)

Okei, takaisin treeneihin. Rata oli oikein kunnon juoksurata, koutsina Emmi. Aivan sikakivat treenit, vaikka mun ajoitus oli päällejuoksuissa nimenomaan päällejuoksija. Hitsi, olin ihan koko ajan Bean tiellä, niin ne rimat sitten senku ropisi. Yks paha kohta oli suoran putken jälkeisen pituuden jälkeinen kääntö. Siinä oli putki imemässä suoraan, mutta ekaks piti poimasta yks hyppy ennen putkea. Se saatiin fiksattua yllättävän iisisti. Ihana fiilis oli kyllä, kun saatiin vetää ihan piippuun kumpikin! Nyt mulla koisaa tossa yks väsynyt pieni keränen. <3

http://www.youtube.com/watch?v=8YVwKwcXF3w

keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Vedetään välistä ja juostaan lujaa!

Heips,

Tänää oltiin jälleen Akatemialla Juhan ruoskinnassa tuon ruskean teflonturkin kanssa. :) Videokoosteesta näkyy, että päällejuoksussa mun pitäis vielä rohkeemmin mennä, tosin toi oli tietty aikas tiukka kohtakin. Ja välistävedon ajoitus on nyt jo vähän paremmalla mal(l)illa. Keinuakin ollaan aika vähän treenattu, joten siihen nähden hyvä suunta siinäkin. Niistot vaatii vielä treeniä. Jos rehellisiä ollaan, en ole niistopersjättöjä ton kanssa tainnut vielä ennen tätä treenatakaan. Sokkareitakin ehkä kaks kertaa. :) Tässäpä siis kooste:

Tyytyväinen kyllä kaikinpuolin tuohon treeniin Kickin kanssa! On se ihana! <3

torstai 7. helmikuuta 2013

Päälle juosten ja sokkaroiden käy matka

Käytiin eilen Akatemialla treenaamassa. Rata oli meidän tasolle suht hyvä, vaikkei koko baanaa kerittykään treenailemaan. Tehtiin esteet 1-14 (kuva tulossa myöhemmin). Alan jopa luottamaan starteissa Kickiin, koska ollaan treenattu sitä todella paljon ja johdonmukaisesti (jännä, että tulostakin tulee ;)). Tehtiin päällejuoksuja, ympäripyöräytystä jne. Olin tosi iloinen, että Kick haki putken yhden hypyn jälkeen, vaikka olikin väärä pää. Ei haitannut, koska tärkeintä on, että eläin tarjoaa esteitä, jos oon itse epäselvä! Heti, kun käänsin olkapäätä oikealle, niin koikkuli lähti vetoon ja nappasi oikean pään putkea. Elikkäs ei isosta onkelmasta olekaan kiinni.

Seuraavana kohtana oli tiukka päällejuoksu, josta piti keritä sokkariin, josta suoran putken kautta hypylle. Huh. Koutsi meni seisoskelemaan päällejuostavan hypyn taakse, jotta saatiin Kick hakemaan hyppyä ja mulla oli kyllä kiiiiiiire juosta sokkariin. Saatiin me silti toi kuvio rämmittyä läpi.! Fiilis oli kyllä hieno.:)

Eipä tässä sit kummempia. Lisää treenaillaan taajamassa vapaanaoloa ja sivulla seuraamista. 

tiistai 5. helmikuuta 2013

Agilityä ja aimo annos hyvää fiilistä, kiitos!

Heip,

Tänään oli Bean treenit ja koutsivuorossa oli Jade. Allaoleva rata siis vuorossa. Tehtiin Bean kanssa parit nollat ja päätettiin jättää se siihen. Lopun aikaa sain treenata ruskeaa hörökorvaani, Kicksteriä.
5.2.2013 treenit by Jade/Ville
Kokeilin Bean kanssa tuohon 7-9 esteelle paria juttua, ensin valssaamalla tuolta pussin puolelta 7 ja sit vaan luukutusta niin, että 9-11 takaaleikaten. Ihan ok toimi. Koklasin myös 7-9 siten, että juoksin putkien puolta ja tein persjätön 8-9 väliin ja 9-10 valssi, 10-11 takaaleikkaus ja se oli ehdottomasti magein ratkasu. Koklasin pussin jälkeiselle hypylle sekä niistopersjättöä että itsen ympäri pyöritystä. Bealle sopii vaan toi ympäri pyöriminen, niistosokkarissa mun vauhti pysähtyy. Kyse ei ole isosta erosta, mutta jotenkin me toimitaan noissa parhaiten yhdessä. Bean kontaktit on nyt semmoiset semijuoksut, olkoot! Kuha ei ala loikkimaan. Kamala, kun kuulostan huithapelilta...

Kicksterin kanssa tehtiin alku, koklattiin, nähtiin ja stiplattiin kepit ( 10 keppiä ois menny ilman ohjureita, mutta ei nyt niihin puututtu. Ne pitää treenaa itekseen kuosiin, kuten tehdäänkin). Sit tein 7-9 ihan valssilla pussin puolella liikkuen. Palkattiin 10 esteelle takaaleikkaus. Koklattiin myös 7-9 sokkarilla 8-9 väliin, enkä ois ikinä uskonu, että mun pieni kengurunpoikanen osaa sellaiseenkin räpellykseen lähteä mukaan! Kerran se kiers 8 esteen, kun en tarpeeks kääntäny olkapäätä, mut sit seuraavaan lähti heti! Palkattiin myös toinen kerta 10 takaaleikkaus. Sit otettiin ihan 9-19 ratana niin, että takaaleikkaus tuli 10-11 väliin sekä 11-12 välille. Pussin jälkeisen elämän hoidin ympäripyörittämällä ja tajusin, ettei Kick oo ehkä treenannu semmosta koskaan, niinpä 15 rima lensi ja kauas! Hehhe, ei se nyt ollu iso ongelma, sillä saatiin se pois laskien 9-19 virheettä ja kivasti tehtyä. Jopa rengas osana rataa, tosta noin vaan! Ja kontaktit oli nätskät onoffit. A:lla ehkä snadisti himmas. 

Huomenna on Kicksterin treenit Juhan Agiakatemialla, joten ootan kyllä kovasti! Kickin kanssa on nykyisin oikeasti ihan mahtavaa treenata! En enää samalla lailla jännitä sitä, että mitä jos se lähtee jonnekin tai mitä jos. EI, vaan meillä on yhdessä kivaa! 

Jäähdyttely on tärkeää treenin jälkeen!

Nyt unille. Kauniita uneja kaikille ja treeni-intoa!

-helzy-